ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οπωσδήποτε μία πολύπλοκη και κοπιαστική εργασία και για εμάς αλλά και για εσάς ως ιδιοκτήτες. Ένας μελλοντικός ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο κόπος που θα απαιτηθεί προκειμένου να "στηθεί" ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σχεδόν εφάμιλος με αυτόν ενός φυσικού καταστήματος. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει παρόμοιες απαιτήσεις, χρειάζεται συχνές ενημερώσεις, αλλαγές προϊόντων και τιμών, φωτογράφιση και επεξεργασία των προϊόντων, διευθέτηση του τρόπου των ηλεκτρονικών συναλλαγών, καθώς επίσης και συνεχή ενημέρωση για παραγγελίες και αποστολές.

 

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλες αυτές τις εργασίες. Και φυσικά, εάν θέλετε οι ηλεκτρονικοί σας επισκέπτες να παραμένουν στην ιστοσελίδα σας για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα, θα πρέπει να σεβαστείτε και να προσαρμοστείτε με τις απαιτήσεις τους, να προσφέρετε εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, ευκρίνεια σε όλες τις οθόνες συσκευών (υπολογιστές, κινητά και ταμπλέτες) ώστε ο τελικός χρήστης να αντιληφθεί ότι έχει να κάνει με έναν επαγγελματία και όχι με κάποιο κατάστημα που θεωρεί την ιστοσελίδα ως "αναγκαίο κακό". Μην απογοητεύεστε όμως. Τα οφέλη που θα λάβετε είναι πολλαπλάσια του κόπου σας, αφού το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει ελάχιστα λειτουργικά έξοδα ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρει ως δυνητικό πελατολόγιο ολόκληρη την οικουμένη. 

 

Εμείς αναλαμβάνουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για να "στηθεί" ένα κατάστημα. Την εφαρμογή ελκυστικού σχεδιασμού και μεθόδων σύγχρονου marketing ώστε οι επισκέπτες σας να αντιλαμβάνονται άμεσα ότι βρίσκονται σε ένα σοβαρό και επαγγελματικό κατάστημα αμέσως μόλις επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας. Δική σας εργασία αποτελεί η επίπονη διαδικασία της συλλογής του υλικού (κείμενα και περιγραφές προϊόντων, κωδικοποίηση, κόστη, φωτογραφίες, τρόποι αποστολής, στοκ αποθήκης κτλ). Είναι αρκετές οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ξεκινήσαμε την καταστευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και η όλη διαδικασία "πάγωσε" κατά τη διάρκεια διότι ο ιδιοκτήτης δεν έβρισκε το χρόνο να συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό. Για το λόγο αυτό προτρέπουμε πάντοτε τους πελάτες μας να ξεκινήσουν τη δική τους εσωτερική διαδικασία έγκαιρα. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα σας αποζημιώσει για τον κόπο σας. Απαιτείται όμως επιμονή, επαγγελματισμός, διαφήμιση και πάνω απ΄όλα υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί και να αρχίσει να αποκτά τις πρώτες του επισκέψεις.