Δημοσίευμα 4 Αυγούστου 2016:

"Οι ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) δεν επενδύουν στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες παρ’ ότι αναγνωρίζουν τη συμβολή τους στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητάς τους αποκαλύπτει έρευνα της Microsoft σε δείγμα 300 ΜμΕ, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016.Ειδικότερα, η έρευνα έδειξε ότι μόλις το 56% των ΜμΕ στην Ελλάδα διατηρεί ιστοσελίδα με λιγότερες από μία στις 2 να είναι ενεργές στα κοινωνικά δίκτυα.

Πολύ χαμηλότερα είναι τα ποσοστά των επιχειρήσεων που η διαδικτυακή τους παρουσία έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των χρηστών κινητών τηλεφώνων (17%), ενώ μόνο μία στις έξι (16%) διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα δεδομένα μεταβάλλονται ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, με το 77% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων (50 έως 250 εργαζομένων) να έχει παρουσία στο Διαδίκτυο, ενώ στις πολύς μικρές επιχειρήσεις (1-9 εργαζομένων) αυτό έχει καταστεί εφικτό για μόνον τέσσερις στις 10.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στη δυνατότητα αξιοποίησης των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι υφιστάμενες υποδομές, καθώς οι επιχειρήσεις, σύμφωνα με τη Microsoft και το ΟΠΑ αναγνωρίζουν τα οφέλη των νέων τεχνολογιών, αλλά δεν διαθέτουν τους απαραιτήτους πόρους για να τις υιοθετήσουν."

Πηγή: http://glurl.co/m6I


Η i-Pins είναι εδώ για να σας αποδείξει ότι η Ανάπτυξη δεν είναι μακρυά όταν αποφασίζετε να επενδύσετε στο ψηφιακό marketing. Έτσι, σας προσφέρουμε όλο το πακέτο υπηρεσιών με ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ και χρέωση σε μηνιαία βάση για όλες τις υπηρεσίες στο σύνολό τους, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την πλήρη κατασκευή και διαχείριση της δικτυακής σας παρουσίας. 

Το πακέτο περιλαμβάνει οτιδήποτε κρίνεται απαραίτητο για την ανάπτυξη της δραστηριότητάς σας, και προκύπτει μετά από προσωπική συζήτηση, έλεγχο και εκτίμηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας σε σχέση με την κατάσταση της αγοράς, του ανταγωνισμού και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Με τον τρόπο αυτό, χωρίς να απαιτείται η δική σας εμπλοκή παρά μόνο για την παροχή του απαραίτητου υλικού προχωρούμε στην κατασκευή του δικτυακού προφίλ της επιχείρισής σας, το οποίο και διαχειριζόμαστε τουλάχστον για το πρώτο έτος, οπότε και αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά για τη διαφήμισή σας, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι απαραίτητο να απασχολείστε εσείς ή το προσωπικό σας με δραστηριότητες στις οποίες δεν είστε εξοικειωμένοι ή δεν διαθέτετε τον απαραίτητο χρόνο. Ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών μας είναι διαθέσιμο και μπορούν να συμπεριληφθούν κατ' επιλογή σε ένα πακέτο το οποίο θα προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, για το οποίο θα καλείστε να συμμετέχετε με μηνιαία συνδρομή και όχι ως εφάπαξ καταβολή. Επικοινωνήστε μαζί μας για το σχεδιασμό και την δωρεάν κοστολόγηση του δικτυακού πακέτου σας.

 

 

Δυναμικά πακέτα ανάπτυξης ψηφιακού marketing

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ενδεικτικές προτάσεις

Σχεδιασμός Logo

Κατασκευή ιστοσελίδας

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Δημιουργία e-mails

Προβολές & Banners

Ανανέωση περιεχομένου

Υποστήριξη δικτύου

Σχεδιασμός γραφικών

Σχεδιασμός μπροσούρας

Σχεδιασμός προτύπου

Ανανέωση ταυτότητας

Κατασκευή ιστοσελίδας

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Δημιουργία e-mails

Προβολές & Banners

Φωτογραφικές σειρές

Ενημέρωση περιεχομένου

Υποστήριξη δικτύου

Σχεδιασμός γραφικών

Σχεδιασμός μπροσούρας

Σχεδιασμός καταλόγου

Κοινωνικά δίκτυα

Έρευνα αγοράς

Ανανέωση ιστοσελίδας

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Σχεδιασμός Προτύπων

Email marketing

Καμπάνιες Adwords

Προβολές & Banners

Ανανέωση περιεχομένου

Κοινωνικά δίκτυα

Σχεδιασμός γραφικών

Σχεδιασμός μπροσούρας
Ζητήστε το δικό σας πακέτο marketing

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Επικοινωνία